Modele te dyerve te plastikes

Ne Dardani modèle jemi të ndërgjegjshëm për faktin se zgjedhja e dyerve dhe dritareve është një Vendim shumë i rëndësishëm për Ju dhe Kjo është arsyeja PSE ne ofrojmë një zgjedhje të Gjerë të produkteve që i përshtaten nevojave tua… MURI PLAST Dyer dhe dritare nga Plastika CILËSI GJERMANE ME 10 VITE GARANCIONDYER TË HYRJESHighlight 3 modèle 240-3/E efekt 17 Favorit 9 Muri Plast Gjithashtu bën Edhe prodhimin E dyerve nga Plastika me profil ALUPLAST nga Gjermania me 10 vite garancion, te firmave te njohura gjermane Dooro dhe prezo, të testuara për qëndrueshmëri xhami i dyerve me cilësi të lartë nga: fabriqué en Allemagne haute QUALITYSO-3-vit i KUQ (chêne d`or) garant 13 efekt 3 IZ-1-chêne doré (inox) Prodhojmë enterier Modern, kuzhina, tavolina, komoda, Dyer te m., Dyer dhe dritare te plastikes, paradhoma, ormana. Modelet e ngurta Mund të prodhohen me një Fletcher të dyfishtë dhe me Shtresa qelqi. Në Rastin e fundit, ATO Quhen panele. Përveç kësaj, ATO janě të ngopura me antiseptik, të llakuar. MODELE të Tilla janě të përshtatshme për banjo të mëdha, PASI është më mirë t`i mbash larg nga burimi i nxehtësisë dhe lagështirës. MODELE nga materiali i Tillé janě Mjaft të shtrenjta. Modeli rrëshqitës i dyerve kërkon vendosjen e binarëve të veçantë, përgjatë së cilës Fleta e derës lëviz larg nga hapja. I njëjti parim punon në closets. Dyert rrëshqitëse Mund të jenë me një Phe dhe me dy Fletcher.

Në Rastin e fundit, emple rrotullohen PRAPA në anët përballë qendrës së hyrjes. Cilat Dyer qelqi për banjo dhe tualet duhet të Vija në punë? Gjëja e parë që duhet t`i kushtoni vëmendje është kombinimi me dizajnin kryesor të shtëpisë. Pas kësaj, Ju Mund të zgjidhni MODELE të ndryshme bazuar në ngjyrën, formën, formën ose strukturën e Tyre. Dyert e banjës paraqiten në një gamë të Gjerë. Modelet e qelqit janě: Modelet e plastikës janě liderë të qartë në higjienë dhe Kjo është çështja Kryesore për dhoma me Temperatura të Larta dhe lagështi të lartë. Më Pak se këto karakteristika të këtyre dyerve përveç asaj qelqi. Kosova modèle është themeluar në vitin 1958. Pas Errësira këtyre viteve ndërmarrja Kosova modèle ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit si dhe stafin profesional. Në ndërmarrjen prodhuese Kosova modèle Mund TI gjeni këto Produkte: colorant… Pamje e pazakontë dhe shuë elegante kanë Dyer xhami, për prodhimin e të cilave përdoren Nota të rënda të qelqit. Këto Produkte NUK kanë frikë nga Mikroklima, tipike për banjot dhe tualetet. Për të shmangur deformimin e mureve, Kur do të bëni riparime, para se të shkoni në dyqan, Matni gjerësinë e hapjes dhe derën e instaluar më parë.

4. dyert në banjë dhe tualet janě të dizajnuara sipas dizajnit të pneu me pjesën tjetër të dyerve të Shme në banesë! Dyert në banjë nga xhami lejojnë t`i Japin dhomës një pamje shumë Origjinale. KY Material NUK ka frikë nga contact i drejtpërdrejtë me ujin ose ekspozimi i përherëm ndaj lagështirës, si dhe ndryshimet e temperaturës. Dyert qelqi në banjë dhe në tualet NUK deformojnë me kalimin e kohës, Duke e mbajtur pozicionin e Tyre në strukturë. KY matériel i papërpunuar është një Produkt miqësor ndaj mjedisit që NUK Lejon shfaqjen e kërpudhave APO mykut. Dhe KY ndryshim NUK është Vetëm në dimensionet e hapjes. Është e rëndësishme që ATA të kenë një sërë cilësish shtesë: praktikën, lehtësinë e kujdesit, pamjen estetike, qëndrueshmërinë dhe, sigurisht, ATO NUK duhet të Dalin jashtë sfondit të përgjithshëm të nëm të shtëpisë.

Comments are closed.

1 Plan cam avec moi?
Catégories
  • Aucune catégorie